Meest uitgevoerde chirurgische ingreep is…

Wist u dat de meest uitgevoerde cosmetische ingreep de borstvergroting is? Alleen in Nederland zijn er jaarlijks vele vrouwen die de borsten laten vergroten.

vrouwen borstenSommige vrouwen hebben vanaf jongs af aan al een kleine boezem. Andere vrouwen hebben na de zwangerschap een slappere en kleinere boezem gekregen. Voor de vrouw spelen de borsten een belangrijke rol in het zelfvertrouwen. Dit maakt dat de borstvergroting veel wordt uitgevoerd.

Hoe gaat nu precies in zijn werk als u de borsten wilt laten vergroten?

In veel gevallen bent u aangewezen op een kliniek. Hier worden diverse plastische ingrepen gedaan. Zoals gezegd is de borstvergroting het meest uitgevoerd, maar niet iedereen is even blij om het als cadeau te krijgen. Ook de liposuctie is een populaire ingreep. Met deze ingreep kan zeer gericht vet worden verwijderd. Bijvoorbeeld bij uw heupen, billen of de buik. Wat voor ingreep u ook laat doen, u maakt in de eerste instantie een afspraak voor een consult.

Bij sommige klinieken is dit consult gratis, maar vaak dient u een klein bedrag te betalen. Tijdens dit consult worden de wensen doorgenomen en gekeken naar uw lichaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd en dit verplicht u tot absoluut niets. Het laten uitvoeren van een ingreep blijft altijd uw eigen keuze.