Check het kenteken bij tweedehands auto

Kijk jij ook regelmatig online om een andere auto te kopen? Als autoliefhebber doe je dit waarschijnlijk heel regelmatig. Maar hoe weet je nu of de auto die je op het oog hebt een goede koop zal zijn?

Eigenlijk wil je de historie van die auto inzien en welke specificaties er bij de auto horen. Er zijn online kenteken checks uit te voeren waarmee je inzicht krijgt in deze zaken. Doe bijvoorbeeld de rdw check op Kentekencheck.nu

Geen neppe kilometerstanden meer

volvo kenteken checkHet vervalsen van de kilometerstand is er bijvoorbeeld tegenwoordig al niet meer bij. Een auto behoudt, zolang deze in Nederland geregistreerd staat, hetzelfde kenteken. Via dit kenteken wordt allerlei informatie digitaal bijgehouden. Naast algemene informatie is er nog veel meer inzichtelijk te krijgen tegenwoordig. Belangrijke informatie die je helpt een goede beslissing te maken bij de aankoop van een andere auto.

Online je kenteken checken

Er zijn online verschillende websites te vinden waar je zo’n kenteken check kan doen. Over het algemeen is de basis informatie gratis op te vragen en moet je betalen om meer informatie te krijgen. Op deze manier is het vrij eenvoudig om te achterhalen of je met een schadeauto te maken hebt. Je wilt dan tenslotte wel precies weten of dit een deukje was of dat de auto helemaal uit elkaar heeft gelegen. Heb je een mooie auto op het oog en sta je op het punt de aanschaf te doen, doe dan altijd nog even een laatste kenteken check.